• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04

Спецификација на машината за етикетирање на шишињата вино во Fineco

Donguan Fineco Automation Technology Co., Ltd, која може да произведува висококвалитетен апарат за обележување шишиња со вино, е познат по своето реномирано име кинески „Enterprise High and New Technology Enterprise“ во 2017 година и исто така, ги добивме ISO90001 и CE сертификатите. Нашите машини за обележување шишиња со вино се толку популарни што сме извезувале во Америка, Франција, Австралија, Германија и 20 други земји и региони.

Иако сме на врвот на оваа кариера, но никогаш не престануваме да се залагаме за истражување, развој и иновации за да бидеме подобри. Ние континуирано се обидуваме да го подобриме квалитетот на нашата машина за обележување шишиња вино и ги воведеме технологиите за развој од германски, јапонски, италијански и други земји Денес би сакале да споделиме неколку спецификации на нашите машини за обележување шишиња со вино со вас.

1. Обемот на примена

Нашите машини за обележување шишиња со вино се произведени со широк асортиман во согласност со различните побарувања на клиентите, тие можат да направат една етикета заокружена етикета, две етикети предната и задната страна како и ориентското обележување. Нашите машини за обележување шишиња со вино се идеални за секаков вид на цилиндрично, заострено обележување на предметите. 

2. Уредите

Уредите на нашите машини за обележување на шишиња со вино вклучуваат: Електричен ормар, Механизам за пренесување, Одвоен уред за шишиња, Уред за шишиња, Уред за означување ролна, Уред за етикета, мотори за етикетирање, Оперативен систем и систем за контрола и така натаму.

3. Предност на уредите

1. Систем за контрола: Јапонски систем за контрола на Panasonic, со висока стабилност и исклучително мала стапка на откажување.

2. Оперативен систем: Боен екран на допир, директно визуелен интерфејс лесно ракување. Кинески и англиски јазик се достапни. Лесно да ги прилагодите сите електрични параметри и да имате функција за броење, што е корисно за управување со производството.

3. Систем за откривање: Користење на германски LEUZE / сензор за италијанска даталошка ознака и јапонски сензор за производи Panasonic, кои се чувствителни на етикетата и производот, со што се обезбедува висока точност и стабилни перформанси на обележување. Одлично заштедува труд.

4. Функција на алармот: Машината ќе даде аларм кога ќе се појави проблем, како што се истурање етикета, расипана етикета или други дефекти.

5. Материјал на машината: Машината и резервните делови користат материјал од не'рѓосувачки челик и анодизирана легура на алуминиум, со висока отпорност на корозија и никогаш не 'рѓа.

Наши Машини за обележување шишиња вино се лесни за ракување и ако сакате да дознаете повеќе информации за тоа, можете да ја посетите www.finecolabeler.com

fk4

Време на објавување: април-09-2021